• تهران، خیابان سهروردی جنوبی، خیابان ملک، کوچه فرهومند، پلاک 1، واحد 4

پمپ های طبقاتی عمودی

پمپ عمودی طبقاتی

پمپ عمودی طبقاتی

الکترو پمپ عمودی طبقاتی به دلیل طراحی پیشرفته و کارآمدی که دارد، در صنایع مختلفی محبوب است. این نوع پمپ ها یکی از رایج ترین و محبوب ترین پمپ ها در بازار هستند که طرفداران خود را دارند.

پمپ چند مرحله ای پمپی است که سیال در چندین محفظه یا مرحله، مایعات را از خود عبور می دهد. در هر مرحله یک پروانه، دیفیوزر و پره های راهنمای برگشتی وجود دارند.

وقتی سیالی مانند آب در این دستگاه جریان پیدا می کند، هر پروانه آن را به سمت پروانه دیگر هدایت می کند. در هر مرحله از انتقال سیال، فشار آن هم بیشتر می شود. هر چقدر مراحل و پروانه ها بیشتر شوند، فشار تخلیه نهایی هم بیشتر خواهد شد.

در مقایسه با پمپ های تک مرحله ای، ساختمان پمپ های چند مرحله ای پیچیده تر و پیشرفته تر است. الکترو پمپ عمودی طبقاتی تعداد قطعات بسیار بیشتری دارد که در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. این دستگاه در صنایع و مکان های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.

از آپارتمان های مسکونی تا کارخانه های صنعتی بزرگ به این نوع پمپ نیاز دارند. پمپ طبقاتی به صورت عمودی طراحی شده است و کمترین جای ممکن را اشغال می کند. در ادامه این مقاله به سایر مزایایی که این پمپ دارد، اشاره خواهیم کرد.

علاوه بر آن در ادامه می توانید درباره ماهیت پمپ عمودی و کاربردی که در مکان ها و صنایع مختلف دارد، مطالعه کنید. در مقاله های گذشته ما درباره پمپ عمودی استیل توضیح دادیم برای کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.


الکترو پمپ عمودی طبقاتی

انواع پمپ های طبقاتی یکی از محبوب ترین انواع پمپ ها در طی سالیان زیادی بوده اند. انعطاف پذیری این دستگاه ها بسیار بالاست و بهره وری انرژی بالایی هم دارند.

آن ها در بسیاری از مکان ها استفاده می شوند و کاربرد های مختلفی دارند. استفاده از این دستگاه معمولا زمانی مفید است که بخواهید مایعات را با فشار بالایی انتقال دهید.

این کار با استفاده از پمپ و پروانه های آن ها انجام می شود. پمپ دستگاه پروانه های متعددی دارد که سیال در آن جریان پیدا می کند. الکترو پمپ عمودی طبقاتی در کاربرد هایی که به فشار و جریان ثابت نیاز است، استفاده می شود.

چه به فشار ثابت و چه به فشار بالای سیال نیاز داشته باشید، این دستگاه تا حد زیادی در مکان های مختلف راهگشا خواهد بود. از جمله این کاربرد ها می توانیم به انتقال مایع، گردش خون و افزایش آب سرد یا گرم اشاره کنیم.


الکترو پمپ عمودی طبقاتی و دلایل استفاده از آن

پمپ عمودی طبقاتی نوعی پمپ است که 2 یا چند پروانه روی شفت یا موتور آن وجود دارد. هر پروانه وقتی آب از روی آن عبور می کند، فشار آب را افزایش می دهد.

هر چقدر پروانه های پمپ عمودی طبقاتی بیشتر باشد، فشار تخلیه هم افزایش پیدا می کند. استفاده از این پمپ خصوصا برای کسانی که به فشار بالای آب برای دریافت مقدار مشخصی آب نیاز دارند، مفید است.

به طور مثال در یک آپارتمان با طبقات متعدد، برای رسیدن آب به طبقات بالا به این پمپ نیاز است. این پمپ ها بسیار کارآمد هستند و با وجود پروانه های کوچک آن ها، امکان خطای کمتری وجود دارد.

فقط با یک موتور و یک شفت هر چند تا از پروانه ها را اضافه کنید، با حداقل اتلاف انرژی رو به رو خواهید شد. علاوه بر آن در هر مرحله سطح صدای کمتری را احساس خواهید کرد؛ پس لازم نیست نگران آلودگی صوتی و صدا ممتد پروانه و پمپ باشید.

به یاد داشته باشید هر جایی که به خروجی و فشار آب بالایی نیاز باشد، الکترو پمپ عمودی طبقاتی بسیار کاربردی خواهد بود. فرقی نمی کند یک پمپ طبقاتی نیاز داشته باشید یا چند پمپ نصب کنید، به هر حال چند دلیل وجود دارد که می تواند شما را از انتخابتان مطمئن کند. در ادامه می توانید مزایای استفاده از این پمپ را مطالعه کنید.


کارایی بالا

قطر پروانه ها و فاصله آن ها در یک پمپ عمودی طبقاتی بسیار کم است. این باعث بهبود کیفیت عملکرد دستگاه و راندمان بالای آن می شود. الکترو پمپ عمودی طبقاتی فقط با استفاده از یک موتور از انرژی بسیار کمی استفاده می کند.


فضای کم

اگر فضای کمی در اختیار دارید، می توانید با خیال راحت از الکترو پمپ عمودی طبقاتی استفاده کنید. این دستگاه جای بسیار کمی می گیرد و به صورت عمودی در گوشه های یک اتاق قابل استفاده است. این پمپ به صورت عمودی قرار می گیرد و طراحی ظریف و باریکی هم در قسمت بدنه دارد.


فشار بالاتر

اندازه موتور یک پمپ عمودی طبقاتی بسیار کوچک است به این ترتیب می توانید اطمینان داشته باشید که دستگاه انرژی کمی مصرف می کند. در ضمن با این پمپ امکان افزایش فشار در هر طبقه هم وجود دارد.

با این حال این امکان وجود دارد که یک درایو فرکانس متغیر برای تنظیم فشار به آن اضافه کنید. این درایو به ایجاد یک فشار ثابت در دستگاه کمک می کند.


نشتی کمتر

همانطور که گفتیم الکترو پمپ عمودی طبقاتی از پروانه های کوچکی تشکیل شده است. با وجود این پروانه ها، امکان نشتی بسیار کاهش پیدا می کند. این نکته به این معناست که یک پمپ عمودی می تواند سیال را به ارتفاعات بیشتری ببرد و برای استفاده در آپارتمان های با طبقات زیاد کاربردی است.


صرفه جویی در هزینه

شاید در ابتدا پمپ عمودی طبقاتی قیمت بیشتری داشته باشد اما هزینه های جاری مثل تعمیرات و تعویض قطعات آن ها در آینده کمتر خواهد بود.

از دیگر مزایایی که الکترو پمپ عمودی طبقاتی چند مرحله ای دارد، می توانیم به نکات زیر اشاره کنیم:

• ورودی و خروجی پمپ طبقاتی افقی است و این طراحی اتصال لوله را ساده می کند.

• پمپ این دستگاه اندازه ای کوچک، ظاهری زیبا و ساختاری فشرده دارد.

• هد یا سری پمپ طبقاتی را می توانید متناسب با نیاز خود کم یا زیاد کنید.


الکترو پمپ عمودی طبقاتی و کاربرد آن

این پمپ با تنوع بالایی از کاربرد ها، در شبکه لوله های تامین آب شهری و تقویت کننده استفاده می شود. علاوه بر آن می توانید آن را در مکان های صنعتی به عنوان یک پمپ گردشی نصب کنید.

پمپ عمودی به عنوان یک پمپ تغذیه دیگ بخار یا پمپ میعانات استفاده می شود. همچنین می توانید از این پمپ در آپارتمان یا در جهت محافظت از محیط زیست برای تصفیه آب استفاده کنید.

اگر در زمینه آبیاری باغ یا کشاورزی به آب نیاز داشته باشید، الکترو پمپ عمودی می تواند تا حد زیادی به شما کمک کند. در برخی از مکان های صنعتی تمیز کردن دستگاه ها، از درجه اهمیت بالایی برخوردار است.

کارخانه های بزرگ صنعتی می توانند از آن برای تمیز کردن دستگاه های بزرگ صنعتی استفاده کنند. به طور کلی می توانیم بگوییم که الکترو پمپ عمودی طبقاتی یک محصول چند منظوره است. از دیگر کاربرد های این الکترو پمپ می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

• تمیز کردن با فشار بالا

• آبیاری

• تحویل سوخت

• تولید نفت و گاز

• معدن

• پمپ دیگ های بخار در نیروگاه

• فشار آب برای کمک به خاموش کردن آتش


الکترو پمپ عمودی طبقاتی چگونه کار می کند؟

سیال پس از پرایمینگ پمپ، با فشار وارد ورودی دستگاه پمپ عمودی و محفظه اول می شود. متناسب با طراحی الکترو پمپ عمودی طبقاتی، سیال از چپ به راست یا بر عکس حرکت می کند.

در نهایت مایع با فشاری بالا از دستگاه خارج می شود و به هر کانالی که مد نظر شماست وارد می شود. در ضمن طراحی این پمپ طوری است که هر پروانه آب را به سمت پروانه دیگر هدایت می کند و در هر مرحله فشار آب هم بیشتر می شود.


انتخاب بین الکترو پمپ عمودی طبقاتی با الکترو پمپ افقی

به طور کلی پمپ ها در مدل های مختلفی طراحی و تولید می شوند. شاید در زمان خرید پمپ با این 2 نوع پمپ برخورد کنید و در انتخاب یکی از آن ها دچار سردرگمی شوید.

تفاوت اصلی این 2 پمپ در شکل و موقعیت قرارگیری شفت آن هاست. همانطور که از نام این دستگاه پیداست در مدل افقی، شفت به صورت افقی در دستگاه قرار می گیرد و موقعیت شفت الکترو پمپ عمودی طبقاتی ایستاده است.

در زمان انتخاب پمپ بین این 2 مدل یکی از فاکتور هایی که باید در نظر بگیرید، بحث راحتی است. محصولی که برای یک مکان مناسب و کارآمد باشد، ممکن است در مکان دیگر چندان به کار نیاید.

در نهایت به یاد داشته باشید که الکترو پمپ عمودی طبقاتی جای بسیار کمی اشغال می کند و برای کسانی که فضای کمی در اختیار دارند، یک انتخاب عالی است. این پمپ می تواند آب یا هر سیال دیگری را با فشار هدایت کند.

این نوع پمپ از پروانه هایی تشکیل شده است که با فاصله مناسب در کنار هم قرار گرفته اند. این پروانه ها در مراحل مختلف، آب را انتقال می دهند و در هر مرحله بر فشار آب می افزایند.

دستگاه پمپ عمودی طبقاتی نسبتا به مدل تک مرحله ای از ساختمان پیچیده ای هم برخوردار است و کارکرد فوق العاده بالایی هم دارد. استفاده از این پمپ در صنایع و مکان های مختلفی رایج است و می تواند تا حد زیادی راهگشا باشد.


پمپ طبقاتی عمودی و مزیت ها

سهولت نصب

صرفه جویی در اشغال فضا با استفاده از نصب به حالت ایستاده

کارکرد اقتصادی با کارایی مکانیکی بالا

کارکرد فوق‌العاده آرام و بی صدا و عمر طولانی

کار کردن فوق العاده دقیق با حداقل هزینه نگهداری

قدرت مکش آبسرد تا ۶ متر ارتفاع بدون کاهش بازدهی

تغییر جهت ۹۰ درجه ی فلنج خروجی نسبت به فلنج ورودی

پروانه پمپ ها از آلیاژ مس و قلع ساخته شده و برای استفاده در پمپاژ سیال هایی با درجه حرارت بالا بسیار مناسب است

قدرت مصرفی کمتر در شرایط مساوی هد و دبی نسبت به پمپ سانتریفیوژ عمودی

این مطلب با توجه به نمودارهای پمپ های طبقاتی نسبت به نمودارهای پمپ های سانتریفیوژ به وضوح قابل رویت است


مشخصات فنی پمپ های طبقاتی شرکت کاریز پمپ جهش

ساختمان این پمپ ها از طراحی ویژه‌ای برخوردار است به طوری که ریزش آب ندارد این پمپ ها ضمن برخورداری از بازده بالا توان یا انرژی کمتری مصرف می کند و در برابر فرسایش بسیار مقاوم هستند سیل مکانیکی سرامیکی در این پمپ ها اجازه پمپاژ سیال تا حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد را می دهد سیستم های آب بندی مکانیکی محور به طور ویژه‌ای برای پمپ هایی که به صورت متناوب به کار گرفته می‌شوند مناسب است پمپ عمودی گریز از مرکز فشار قوی با پروانه های بین یاتاقانی موتور جدا چند طبقه و با محفظه های شعاعی است هر طبقه به وسیله واشر نسوز آب بندی می شود و طبقات با پیچ بست مختلف مخصوص به یکدیگر بسته می شوند.

بوش های طبقه‌بندی شده در طبقات و محفظه مکش شرایط مساعدی را برای تحمل نیروهای شعاعی و محوری وارد بر محور پمپ فراهم می‌آورند.


موارد کاربرد پمپ طبقاتی

انواع بوستر پمپ های عمودی

• پمپ تغذیه دیگ بخار

• پمپاژ آب کندانس شده

• برای تهیه آب شهرها

• تهیه آب مورد نیاز در مصارف صنعتی

• امور مربوط به آبرسانی

• مراکز آبیاری بارانی

• شستشو با فشار زیاد

• پمپ های آتش نشانی


پمپ عمودی

پمپ عمودی یکی از انواع پمپ هاست که در صنایع مختلف و در سراسر دنیا کاربرد دارد. این پمپ سیال را به راحتی و با فشار بالا هدایت می کند. مهم ترین ویژگی این نوع پمپ، در پیکر بندی آن خلاصه می شود.

بدنه دستگاه طوری طراحی شده است که در کمترین فضا ها جای می گیرد و برای کسانی که محدودیت فضا دارند، کاربرد دارد. شفت این پمپ به صورت عمودی در جای خود قرار گرفته است. مدل های چند مرحله ای پمپ عمودی دارای پروانه های متعددی هستند که وقتی سیال از هر یک از این پروانه ها می گذرد، فشار بیشتری می گیرد.

به یاد داشته باشید که این پمپ های کم مصرف یک راه حل عالی برای استفاده بلند مدت هستند. تمام نکاتی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، به شما در درک کامل پمپ عمودی کمک می کند تا یک پمپ مناسب انتخاب کنید. در این مقاله درباره ماهیت پمپ های عمودی، مزایای استفاده از آن ها، نحوه کار، محل استفاده و عوامل موثر بر طول عمرشان صحبت می کنیم.


پمپ عمودی چیست؟

این نوع پمپ یکی از انواع پمپ های گریز از مرکز است که با تنوع ساخت گسترده، در جا های مختلفی هم استفاده می شود. پیکر بندی این پمپ طوری است که هم جریان بالا و هم فشار بالایی ارائه می کند.

اگر بخواهیم این نوع پمپ را تعریف کنیم، باید بگوییم که نوعی پمپ گریز از مرکز تخصصی است که برای انتقال سیالات، طراحی شده است. پمپ مورد بحث، با استفاده از یک محور عمودی طولانی به یک موتور سطحی متصل می شود. مزیت بزرگی که این دستگاه دارد، این است که امکان تعویض و تعمیر موتور بدون حذف و جا به جایی کل دستگاه، امکان پذیر است.


پمپ عمودی و مزایای استفاده از آن

همانطور که گفتیم پمپ های عمودی قابل اعتماد و اثبات شده هستند. آن ها در مکان های صنعتی سراسر جهان استفاده می شوند. طراحی بدنه این پمپ، در صنایع مهم جهان مثل نفت و گاز، پتروشیمی، شیمیایی، نیرو، نمک زدایی و معدن مفید است.

پمپ مورد نظر برای مدیریت برنامه ها و شرایط چالش برانگیز، طراحی و تولید شده است. اولین باری که از این نوع پمپ استفاده شد، برای مصارف کشاورزی بود. بعد ها کاربران و تولید کنندگان دریافتند که می توانند استفاده های متنوع تری از آن کنند و آن را با پیکربندی های متفاوت تری تولید کنند. مزایای پمپ عمودی شامل موارد زیر می شود.

  • مقیاس پذیری

در صورت نیاز، می توانید طول این پمپ را به زیرزمین افزایش دهید تا از هد مکش مثبت اطمینان حاصل کنید. امکان طراحی متنوع این پمپ، با پتانسیل سفارشی سازی کردن آن، یک مزیت بزرگ به حساب می آید. این ویژگی امکان فازبندی و تنظیم در طول استفاده را فراهم می کند. به این ترتیب است که هزینه های عملیاتی این پمپ کاهش پیدا می کند.

  • اندازه

ابعاد و اندازه بدنه پمپ عمودی طوری است که به راحتی در فضا های تنگ قرار می گیرد. این پمپ ها در مقایسه با پمپ های افقی به جای کمتری نیاز دارند. این مزیت برای مکان هایی با محدودیت ظرفیت و فضا بسیار کاربردی است.

علاوه بر آن امکان تغییر مواد اولیه و سفارش آن در جنس های مختلف هم وجود دارد. به این ترتیب امکان سایش و استهلاک آن کاهش پیدا می کند و بر طول عمر آن اضافه می شود.

  • بهره وری

یکی دیگر از مزیت هایی که پمپ عمودی دارد، خود پرایمینگ بودن آن است. این بدین معناست که در طول استفاده، اپراتور به خارج کردن هوا از دستگاه، تمیز کردن پمپ و پر کردن آن با مایع، قبل از شروع کار پمپ نیازی ندارد. پمپ های عمودی بدون نیاز به پر شدن با مایع قابل استفاده و کار کردن هستند.

  • ایمنی

پمپ عمودی در زمینه ایمنی، هیدرولیک و مکانیک، تفاوت هایی با نمونه های مشابه دارند. این ویژگی ها معمولا در فضا های تنگ و محیط های خطرناک، معنا و اهمیت بیشتری پیدا می کند. موتور آن در بالای دستگاه قرار می گیرد و نظارت بر آن بسیار راحت است. در زمان ایجاد سیل، امکان جلوگیری از آسیب با آن وجود دارد؛ زیرا موتور پمپ، بالاتر از سطح زمین قرار دارد.

پمپ طبقاتی عمودی

پمپ طبقاتی عمودی یکی از منحصر به فرد ترین و کاربردی ترین پمپ هایی است که در کسب و کار های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. پمپ طبقاتی عمودی دارای بدنه ای عمودی و ایستاده است.

این بدنه کمترین حجم از کف را اشغال می کند. استفاده از آن برای مکان هایی که جا بسیار کم است، کاربرد دارد. پمپ طبقاتی عمودی دارای پروانه هایی است که به صورت مرتب روی یک شفت قرار گرفته اند.

وقتی مایعات از قسمت ورودی وارد پمپ می شوند، از این پروانه ها گذر می کنند. در هر مرحله گذر از پروانه ها، فشار سیال هم بیشتر می شود. در نهایت شاهد خارج شدن سیال با فشار بالا خواهید بود.

سیالات با خاصیت های مختلفی قابل انتقال هستند. آن ها دارای خاصیت اسیدی و بازی هستند. در صورتی که مایع مورد نظر شما دارای ویژگی های خاصی است باید از یک پمپ عمودی طبقاتی خاص هم بهره ببرید.

این مسئله با تحقیق و مشورت با یک متخصص در این حوزه قابل حل است. بدنه هر پمپ باید با مایعی که قصد انتقال آن را دارید، مطابقت داشته باشد؛ در غیر این صورت دچار خوردگی و فرسایش می شود.

اگر در کسب و کار یا ساختمان مسکونی خود به یک پمپ طبقاتی نیاز دارید، پمپ طبقاتی عمودی را در نظر داشته باشید. در ادامه قصد داریم به صورت مفصل درباره ماهیت پمپ طبقاتی عمودی، امتیاز هایی که نسبت به پمپ های مشابه دارد، مقایسه پمپ عمودی و افقی، نحوه انتخاب یک پمپ عمودی، قیمت یک پمپ و در نهایت راهنمای عیب یابی پمپ طبقاتی عمودی صحبت کنیم. اگر قصد خرید پمپ طبقاتی عمودی را دارید، یا پمپ شما به عیب یابی نیاز دارد، این مقاله برای شماست.

اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره پمپ عمودی توربینی هستید به این صفحه مراجعه کنید.

تعریف پمپ عمودی

 پمپ عمودی برای کشیدن مایع از یک مخزن یا چاه عمیق استفاده می‌شود. این پمپ‌ها اشکال، اندازه‌ها و عملکردهای مختلفی دارند، اما همگی دارای یک پیکربندی عمودی هستند که مایعات را در جهت عمودی از طریق لوله به سمت بالا حرکت می‌دهد. آنها را می‌توان در طیف وسیعی از دماهای عملیاتی از کم تا زیاد، با فشارهای مختلف، و با مایعات زیادی از آب معمولی گرفته تا اسیدهای خورنده، قابل اشتعال و حتی مایعات و مواد شیمیایی خطرناک مورد استفاده قرار داد.

 انواع پمپ عمودی

در این بخش انواع پمپ های عمودی را به صورت مختصر معرفی خواهیم کرد 

پمپ عمودی شناور

پمپ عمودی شناورپمپ عمودی شناور که به عنوان پمپ چاه نیز شناخته می‌شود، مشابه انواع دیگر پمپ‌های گریز از مرکز عمل می‌کند اما می‌تواند به طور کامل در آب غوطه ور شود. پمپ عمودی شناور اغلب برای مایعات بسیار عمیق، مانند چاه‌های فاضلاب استفاده می‌شوند. 

 پمپ عمودی توربین

 پمپ‌های توربین عمودی که به عنوان پمپ‌های عمودی یا پمپ‌های شفت خط نیز شناخته می‌شوند، پمپ‌های گریز از مرکز هستند که معمولاً برای انتقال آب از قنات‌ها یا چاه‌های زیرزمینی استفاده می‌شوند. پمپ‌های توربین عمودی معمولاً در برنامه‌های کاربردی آب تمیز که نیاز به کاربردهای فشار بالا و هد بالا دارند استفاده می‌شوند. 

 پمپ عمودی طبقاتی

 پمپ‌ عمودی طبقاتی با داشتن عملکرد عالی، قابلیت‌های فشار بالا و طراحی جمع جور به انتخابی ارجح برای کاربردهای مختلف تبدیل شده‌اند. با درک اصول طراحی، ویژگی‌های عملکرد و یکپارچه‌سازی مناسب سیستم، کاربران می‌توانند پمپ طبقاتی عمودی را به‌طور مؤثر انتخاب کرده و از کارایی و قابلیت اطمینان در سیستم‌های پمپاژ مطمئن باشند.

 طراحی پمپ‌ عمودی طبقاتی

 پمپ‌ عمودی طبقاتی معمولاً با جهت شفت عمودی طراحی می‌شون، که در آن پروانه‌ها یکی بالای دیگری روی شفت قرار می‌گیرند. در پمپ طبقاتی عمودی پروانه‌ها درون یک محفظه یا بشکه قرار دارند که به هدایت جریان در هر مرحله پروانه کمک می‌کند. بسته به نیازهای کاربردی خاص پمپ طبقاتی عمودی ممکن است دارای طراحی دیفیوزر یا پوشش حلزونی باشد. از بوستر پمپ دور ثابت بیشتر بداتید

 قابلیت فشار بالا پمپ‌ عمودی طبقاتی

 یکی از مزیت‌های اولیه پمپ‌ عمودی طبقاتی، توانایی آن در کاربردهای فشار بالا است. پمپ طبقاتی عمودی با استفاده از پروانه‌های متعدد به صورت سری، هر مرحله پروانه فشار افزایشی را به سیال اضافه می‌کند و در نتیجه هد قابل توجهی به دست می‌آید. این باعث می‌شود پمپ طبقاتی عمودی برای کاربردهایی مانند سیستم‌های تامین آب، آب تغذیه دیگ بخار، آبیاری، سیستم‌های حفاظت در برابر آتش و کاربردهای فرآیند فشار بالا مناسب باشند.

 کارایی و عملکرد پمپ‌ عمودی طبقاتی

 پمپ طبقاتی عمودی برای ارائه راندمان و عملکرد بالا طراحی شده‌است. در پمپ طبقاتی عمودی پروانه‌ها برای بهینه سازی عملکرد هیدرولیک، به حداقل رساندن تلفات انرژی و به حداکثر رساندن راندمان کلی پمپ به دقت مهندسی شده اند. سازندگان پمپ طبقاتی عمودی اغلب منحنی‌های عملکردی را ارائه می‌دهند که هد، دبی و مصرف برق پمپ را در نقاط مختلف عملیاتی نشان می‌دهد و به کاربران امکان می‌دهد پمپ مناسب را برای نیازهای خاص خود انتخاب کنند.

 محدوده کاربرد پمپ‌ عمودی طبقاتی

 الکترو پمپ عمودی طبقاتی در طیف گسترده ای از صنایع، از جمله تصفیه آب و فاضلاب، تولید برق، نفت و گاز، پردازش شیمیایی، معدن و سیستم‌های HVAC کاربرد دارد.پ

مطالب پیشنهادی : بوستر پمپ آبرسانی

 تعریف الکترو پمپ عمودی طبقاتی

 الکتروپمپ عمودی طبقاتی پمپ گریز از مرکز است که برای کار در شرایط غوطه ور طراحی شده اند. به دلیل داشتن جهت عمودی، در الکترو پمپ عمودی طبقاتی، موتور بالاتر از سطح سیال قرار می‌گیرد در حالی که پروانه پمپ و بدنه در سیال پمپاژ شده غوطه ور هستند. الکترو پمپ عمودی طبقاتی معمولاً در کاربردهایی مانند پمپاژ سامپ، زهکشی، تصفیه فاضلاب و آبگیری استفاده می‌شود. پیکربندی عمودی این پمپ‌ها نیاز به لوله کشی را از بین می‌برد، زیرا پمپ مایع را مستقیماً از سامپ یا چاه می‌کشد. انوع الکترو پمپ عمودی طبقاتی مجهز به موتورهای الکتریکی کاملاً آب بندی شده هستند که مانع از ورود سیال به داخل موتور الکتریکی می‌شود. الکترو پمپ عمودی طبقاتی به دلیل طراحی جمع و جور، نصب آسان و تعمیر و نگهداری راحت و کم هزینه شناخته می‌شود. الکترو پمپ عمودی طبقاتی می‌تواند سیالات مختلف را پمپ کند، دبی قابل قبولی داشته باشد و در عین حال هدهای بالایی تولید کند. این ویژگی‌ها الکترو پمپ عمودی طبقاتی را برای کاربردهایی که نیاز به پمپاژ در اعماق زیاد یا در برابر فشار بالا دارند، مناسب می‌کند.